Javni poziv za sufinanciranje tiska književnih ili publicističkih djela o Domovinskom ratu te sufinanciranje prijevoda i objave u e-obliku prethodno objavljenih djela o Domovinskom ratu sredstvima Državnog proračuna Republike Hrvatske u 2021. godini i Javni poziv za sufinanciranje audiovizualnih djela o Domovinskom ratu za 2021.

Javni poziv za sufinanciranje tiska književnih ili publicističkih djela o Domovinskom ratu te sufinanciranje prijevoda i objave u e-obliku prethodno objavljenih djela o Domovinskom ratu sredstvima Državnog proračuna Republike Hrvatske u 2021. godini

S ciljem očuvanja i promicanja vrijednosti Domovinskog rata kroz dostupnost pisane riječi o Domovinskom ratu u kulturnom životu, afirmaciju pisane riječi i autora koji pišu o Domovinskom ratu, Ministarstvo hrvatskih branitelja objavljuje Javni poziv za sufinanciranje književnih ili publicističkih djela o Domovinskom ratu te sufinanciranju prijevoda i objave u e-obliku na portalu specijaliziranom za e-knjigu prethodno tiskanih djela o Domovinskom ratu sredstvima Državnog proračuna Republike Hrvatske za 2021.

Navedeni javni poziv otvoren je u razdoblju od 15. ožujka do 14. svibnja 2021. godine.

Javni poziv za sufinanciranje audiovizualnih djela o Domovinskom ratu za 2021.

S ciljem očuvanja digniteta i promicanja vrijednosti Domovinskog rata kroz poticanje stvaranja audiovizualnih djela o Domovinskom ratu, podizanje njihove kvalitete  i dostupnost javnosti, Ministarstvo hrvatskih branitelja objavljuje Javni poziv za sufinanciranje projektnih prijedloga produkcije i postprodukcije audiovizualnih djela o Domovinskom ratu sredstvima Državnog proračuna Republike Hrvatske u 2021. godini.
 
Javni poziv otvoren je od 15. ožujka do 14. travnja 2021. godine.

 

Ministarstvo hrvatskih branitelja

Područni odjel Varaždin

Pavlinska 8 (ulaz iz Preradovićeve) 42000 Varaždin

 

Snježana Hunjet

e.mail; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Tel.; 042/321-131